Ung tjej söker äldre man

ung kåt tjej söker äldre man för sexTja, jag är en ung tjej och jag söker äldre man för sex, jag är inte jätteung, jag är 21 år. Du är över 40 och du är en mogen man som är en riktig man, jag gillar hår på bröstet. Killarna i min ålder är inte så speciellt manliga och de vill bara dra över oss tjejer. Det vill du också, men du kan dina saker i sängen och kan säkert lära mej ett och annat. Visst kan jag knulla det har jag gjort flera gånger, så jag är inte helt oerfaren men jag vet jag har mycket att lära. Vill du lära upp mej och bli min sexlärare?

Nu är det också så att jag inte ser så jättebra ut. Jag är ingen söt tjej precis och ser äldre ut än jag är. Men jag tror jag duger till någon, jag är dessutom en kurvig tjej så det måste du gå igång på. När det kommer till sex så gillar jag nog det mesta, jag har inte provat allt, långt därifrån. Något jag aldrig provat men som jag är nyfiken på är lite dominant sex, så är du en dominant man så är det ett plus. Sen vet jag inte om jag gillar det, men jag måste få prova.

Kåt är jag och söker äldre man och jag hoppas att du finns här och att du gillar vad du ser. Även om jag inte är trådsmal och sexig. Faktiskt gillar jag inte riktigt vad jag ser när jag tittar mej i spegeln, men du kanske gillar hur jag ser ut? Tycker du att jag är en sexig tjej? Jag vill träffas regelbundet, inte bara engångsligg! Puzzzz.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Ung tjej söker äldre man”

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!