Mullig tjej

jag är en kåt och mullig tjejHej, finns det nån kille här som gillar en mullig tjej? En kille som vill dejta och se vart det leder, alltså dejta helt utan förväntningar. Helt ärligt så vet jag inte vad jag söker, sådant är svårt att planera innan man ens träffats. Alla vill väl hitta kärleken, men alla vet också att det är inte helt lätt. När det händer så händer det och det brukar vara när man minst anar det. Men hur som helst, sex behöver alla, så även kramar, jag är kramgo och jag älskar att kramas. Att känna en mans armar runt mej är härligt och mysigt. Sexet är viktigt också och jag behöver och vill ha långa förspel och inte ha bråttom att komma. Älskar att dra ut på det i det längsta, då får vi båda maximal njutning.

Jag ser mej själv som en mullig tjej, men andra kanske tycker jag är tjock, men jag bryr mej inte faktiskt. Det spelar inte så stor roll hur man benämner det, jag är modell större helt enkelt. Om jag ska vara ärlig så är jag ganska så bekväm med min kropp och nöjd. Även om det kanske hade varit bra om jag gått ner några kilo. Men det lär jag göra om vi har mycket sex du och jag. Det sägs att sex är mycket bra motion, så det är win-win.

Killen jag vill träffa är en snäll och omtänksam kille. En kille som uppskattar livets goda och du är dej själv, så naturlig som möjligt. Din ålder och ditt utseende är inte intressant utan det är din insida och utsida som är viktig och måste harmonera. Men visst, vi måste känna attraktion till varandra! Vill du träffas förutsättningslöst och se vart en dejt leder?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Mullig tjej”

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!