Snygga tjejer

kåta sexiga snygga tjejerSnygga tjejer finns det gott om men alla ser likadana ut nuförtiden. Men inte jag, jag ser inte ut som alla andra, jag går min egen väg och har min egen stil. Jag är ganska trött på att vara singel och vill faktiskt stadga mej nu. Har fyllt 30 så jag tycker det är dags, vill inte gå så fort fram, kan ju bilda familj fram tills jag är 40. Så jag har ingen brådska. Den killen som jag vill dejta ska vara seriös i detta och vilja leva livet innan vi slår oss till ro och bildar familj.

Jag har många intressen, tränar gör jag flera gånger i veckan, jag älskar att vara ute i naturen och bara vara. Att resa både på sommar och vintersemester är något jag gärna gör. En weekend i en storstad ligger också högt upp på listan. Det där med att vara ute och festa på krogen har jag tröttnat på, det ger mej inget längre. Men ett glas vin tillsammans med mannen i mitt liv är bara mysigt. Jag lever hälsosamt och tränar som sagt en del och killen jag vill träffa ska ha någorlunda samma intresse! Att var och en har sitt eget liv är också viktigt.

Sex är viktigt!

För att ett förhållande ska funka för mej finns det några saker som är viktiga. Tillit, vi måste kunna lita på varandra till 100%, svartsjuka pallar jag inte med. Vi snygga tjejer brukar ha förmågan att hitta killar som är svartsjuka och det vill jag undvika. Vi ska vara bästa vänner och vi ska älska varandra och samtidigt ska vi ha våra egna liv. Sex är också en viktig pusselbit som måste funka och jag gillar sex väldigt mycket!

Jag kan nog skriva hur mycket som helst, men stoppar här, så tar vi det lite mer privat. Men nu vet du på ett ungefär vad jag söker och vad jag är för person. Om det tilltalar dej så tror jag att du hör av dej! Puss och kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Snygga tjejer”

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!