Trött på singellivet

tjej är trött på singellivetFy vad jag är trött på singellivet, nu vill jag ha en pojkvän. Men det är lättare sagt än gjort, jag har svårt att bli kär, men nu är jag ute på jakt. Under tiden kan jag ju ha lite roligt, till sist klickar det och det hoppas jag på att det gör snart. För att knulla runt och köra engångsligg är inte alls min grej. Så du kan fetglömma att jag ligger med dej om jag inte känner det kan bli någon fortsättning. Heta dejter är mysigt, men det behöver inte innebära att vi har sex. Några frågor på det?

Jag ser bra ut, är en söt brunett och jag har jobb och är skötsam. Röker inte och dricker bara när det är fest, droger är det värsta jag vet. Så håller du på med sånt vill jag inte träffa dej, detsamma gäller om du är rökare. Så långt kan jag ställa krav just nu. I övrigt så är jag en ganska sprallig tjej som gillar att vara aktiv. Har vänner och lever ett bra liv, det är bara en kille att tycka om som jag saknar. Alla polarna har en pojkvän så jag är jämt femte hjulet, det är inte speciellt roligt om man säger så.

Nu undrar du kanske varför jag skriver en sexannons på en snuskblogg. Jo, jag gör det av den enkla anledningen att sex är väldigt viktigt för mej i ett förhållande. Utan sex funkar det inte för mej, även tillit och en trygg vänskap är viktigt när jag har en pojkvän. Singelllivet var roligt ett tag men nu är det mest bara ensamt. Vill du dejta mej och se vart det leder? Jag är redo att chansa och satsa och hoppas att jag träffar ”rätt”, är du redo?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Trött på singellivet”

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!