Sexig brunett

kåt sexig brunett söker kkHello! Nu ska jag, en kåt tjej och en sexig brunett leta efter en kk som är seriös. Det är inte första gången jag försöker hitta en seriös kille för ett seriöst kk förhållande. Mycket snack och liten verkstad kan man lugnt säga, jag vet inte varför det inte blir något. Det är precis som att killarna lever i en fantasivärld och när det blir verklighet så vågar dom inte ses irl. Så har det varit och jag fattar ingenting, jag är 100% seriös i detta men får inte napp. Så jag gör ett nytt försök och jag vill bara ha kontakt med killar som vill OCH vågar träffas irl!! Du som vet att du inte kommer att våga ses irl, ta inte min tid, snälla!

Det måste finnas killar med stake (i dubbel bemärkelse hihi) och det är er jag vill träffa. Ja, inte er, det räcker med en kille till mej, knulla runt är inte min grej nämligen. Andra kåta tjejer gör det, men inte jag. Därför är ett kk förhållande helt perfekt, då ses vi regelbundet och så ofta vi vill och kan. Helt utan krav och måsten, vi är fria men får sex och närhet. Det kan inte bli bättre om jag får säga vad jag tycker, friheten är underbar. Kärleken är också underbar men jag har inte tid att engagera mej seriöst just nu, jobbet tar mycket tid och energi.

Jag är 28 och jag tror du är i min ålder eller åtminstone däromkring. Själv tycker jag att jag ser bra ut och kallar mej här för en sexig brunett. Sen vad du tycker är naturligtvis en helt annan sak, men jag utgår från att du gillar vad du ser om du hör av dej till mej! Ska vi ses och ta en fika, lunch på stan eller en promenad?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!