Ensam kvinna

ensam kvinna söker en man för fast förhållandeHej alla trevliga, omtänksamma och snälla män, jag är en ensam kvinna som är trött på ensamheten. Jag har varit ensam rätt så länge nu och jag trivs inte alls med det. Så jag har nu tagit mej mod att söka en man och hoppas att någon svarar. Helt ensam är jag inte, jag har några få vänner, men i det stora hela är jag ganska ensam. Mina vänner har sina liv och har inte tid med mej så ofta tyvärr, jag förstår dom så inget illa om det.

Finns du snälla man här, du som är lugn och vill ha en bästa vän? Som också är trött på ensamheten och längtar efter tvåsamheten? Jag hoppas det, för jag vill träffa dej, sen om vi trivs tillsammans, det är en annan femma. Men om vi inte försöker så lär vi förbli ensamma resten av livet. Nångång måste man tänka lite utanför boxen och göra det bästa av situationen.

Det är såklart ett förhållande jag vill ha, ett kärleksförhållande men vi ska också vara bästa vänner. Som ensam kvinna är det inte helt lätt, men jag försöker iallafall och mer än så kan jag inte göra. Det går liksom inte att tvinga någon att dejta mej, men det finns säkert någon ensam man som också vill samma som jag vill. Eftersom jag skriver min kontaktannons här så gillar jag sex och det är viktigt för mej. Det var inte helt lätt att bestämma mej för vad jag skulle ha för bild här, men det blev en nakenbild. Känns lite sådär, men det är jag och det du ser är det som du får. Men sex är bara en del i ett förhållande som ska fungera, det är tillit som också är viktigt och att vi tycker om varandra.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!