Blyg och kåt

jag är ung blyg och kåt tjej och vill träffa en äldre manJag är blyg och kåt och har svårt att få kontakt med killar. Nu är jag ung, bara 19 år och jag vill träffa en äldre man som kan lära upp mej och bli min sexlärare. Som du förstår så är jag inte erfaren, jag har bara haft sex en gång så jag är nästan oskuld. Det är dessutom länge sen, det var för ett år sen och det var inte alls bra sex. Killen kom direkt :(. Behöver jag säga att jag inte hann med?! Så besviken jag blev, trodde det skulle vara helt annorlunda. Det gjorde ont också och jag fick inte orgasm, vem hinner det på några juck lixom?

Därför vill jag träffa en äldre man som vet hur en ung kvinna ska förföras. Då jag är blyg så får du vara den som tar första steget. När du pullar min unga trånga fitta så blir jag jättevåt, det blir jag när jag onanerar iallafall. När jag är kåt så är jag allt annat än blyg, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra med en man och hans kuk. Du måste lära mej det. Hur man runkar en gubbkuk så du kan spruta, hur jag suger en kuk och hur jag gör för att knulla skönt. Det är skitsvårt att veta, jag vet hur känslig min klitta är, din kuk är säkert lika känslig.

Jag har precis flyttat hemifrån och har en liten lägenhet, där kan vi träffas. Om du gillar mej, en ung blyg och kåt tjej och du är seriös så kan jag bjuda hem dej direkt. Det är lite svårt att träffas på stan, tänk om nån ser oss?! Hör av dej!!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Blyg och kåt”

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!