Het mogen kvinna

jag är en het mogen kvinna som söker unga kåta killarHallå alla unga kåta killar, jag är en het mogen kvinna i mina bästa år, jag är 50+. Söker dej unga kåta kille som är mellan 20 och 35 år och som gillar en mogen kvinna. Det är inget förhållande jag söker, men det förstår du nog. Detta handlar om sex och kanske vänskap och inget mer än det, så det ska du vara införstådd med från början. Sedan maken lämnade mej för en yngre kvinna så har jag nu läkt och är redo att gå vidare. Och jag tänkte att en ung kåt kille som har en kuk som är hård som sten vill träffa mej för skön sex. Kukens storlek spelar ingen roll, storleken har helt enkelt inte någon betydelse, det har jag lärt mej genom åren.

Utan att skryta så ser jag bra ut för min ålder, så varför maken bytte ut mej förstår jag inte. Men det är som det är och nu är jag fri och ledig och kan göra vad jag vill. Och det ska jag minsan göra också. Att ha sex med en ung kille har jag fantiserat om i några år nu och nu är det dags, nu ska det bli verklighet. För min del så gör det inget om du är oerfaren, jag lär gärna upp dej. Och om du är lite nervös för att träffas så var inte det, jag är en lugn och behaglig kvinna. I mitt sällskap är det lätt att slappna av, det brukar nya vänner säga iallafall.

Het mogen kvinna gillar unga killar

Jag är inte så petig på hur du ser ut, det är liksom bara en yta och oviktigt för mej. Men du måste vara hel och ren och så inga droger eller cigaretter, okej! Jag är en het mogen kvinna och jag vill veta om du tycker om det du ser? Jag hoppas det, jag själv är stolt över min mogna kropp och jag tränar varje vecka, äter hälsosamt och lever ett sunt liv. Det har gett resultat tycker jag och jag mår hur bra som helst. Även om jag är 50 plus så känner jag mej fortfarande som tjugo år.

Våra sköna kåta träffar ska ske hemma hos mej men inte till en början. Först och främst så vill jag träffa dej på en plats där det rör sej mycket annat folk, första gången vi ses irl. Andra och kanske tredje gången vi ses så gör vi det på hotell, det känns säkrast så. Sen om vi fortsätter att träffas så kan vi vara hemma hos mej. Tycker du det låter som en bra deal? Det hoppas jag för det är så jag vill ha det och jag tummar inte på det. Jag är ganska dominant när jag är i sängen, så jag hoppas att du gillar en dominant kvinna, gör du det? Du är en fräsch kåt kille och du gillar det du läst här och det du ser, gör du det?

Nu hoppas jag på svar från unga kåta killar, observera, jag vill träffa en och samma kille. Jag kommer inte att knulla runt med flera olika killar, det är kanske bäst att tillägga det. Hör av dej så vi kan ses snart, kyssar och smek där du vill.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!