Vaniljsex

mogen kvinna söker vaniljsex med en kåt manPå min tid var vaniljsex vanligt när man sökte en sexpartner. Men det ordet hör man nästan aldrig idag, hur kan det komma sej? Har det fått nytt namn eller vad?! Jag har ingen aning, vet du? Hur som helst, jag är en kåt kvinna som söker vaniljsex med en skön herre. Gärna återkommande sexträffar och kanske vänskap också, det får vi se. Nyligen blev jag ensamstående, det var mitt val och jag trivs så fantastiskt bra med livet nu. Friheten är ovärderlig, tex. kan jag skriva en sexannons och söka sex, utan att någon annan har med det att göra.

Som du nog förstår är jag en mogen kvinna som varit med ett tag. Dock har jag inte varit på ”marknaden” på många år så jag är rätt så ringrostig när det kommer till att dejta och i synnerhet att sexdejta. Hur gammal jag är? Hmmm, det vill jag inte säga, men jag har passerat femtio iallafall. Hur gammal ska du vara om jag får önska? Helt ärligt, jag bryr mej inte om din ålder, men jag tror du har fyllt 20 åtminstone. Det viktiga är att vi trivs i sängen och har det skönt och har någorlunda samma värderingar. Du ska uppskatta vaniljsex, även om det förmodligen ses som antikt nuförtiden. Men mode har jag faktiskt aldrig brytt mej om, jag gör det jag tycker om, mode eller ej.

Som person är jag snäll och omtänksam, men också busig och spontan. Mannen jag ska träffa ska vara lite som jag och leva ett ordnat liv. Du som jag ska uppskatta ärlighet, känns det inte rätt när vi träffas så ska vi kunna säga det. Utan att den andre tar illa upp, för man kan inte gilla alla, så är det ju. Hör av dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!