Mogen kvinna söker

en het dejt med en mogen kvinnaJag är en mogen kvinna, sexig och attraktiv, ser bra ut för min ålder (57). Livet har varit hårt mot mej sista åren men nu börjar jag repa mej och har läkt. Nu känner jag att det är dags för mej att bejaka livet och bejaka min kvinnlighet igen. Jag är redo, men jag är ensam och därför söker jag en trevlig man. Vi ska umgås som vänner, om kemin finns där och den sexuella lusten så ska vi ha sex. Men det är inget krav, utan det får ske naturligt om vi båda vill det. Någonstans måste man börja, så varför inte en vanlig dejt, eller en het dejt, det får vi se. För mej är det helt omöjligt att planera innan jag ens har mött dej, det tror jag du förstår.

Du är en gentleman i dina bästa år, för mej spelar din ålder ingen roll så länge du är mogen i ditt sätt att vara. Du är utan problem och droger, det är viktigt!! Att du lever ett ordnat liv är ett krav, jag orkar inte med mer problem nämligen. Själv har jag jobb, vänner, intresse, hobbies osv. och lever relativt bra tycker jag, jag trivs med livet igen, äntligen.

Som en mogen kvinna som börjar bli lite till åren. Så måste jag säga att jag är stolt över mitt utseende och min kropp. Har i alla tider varit noga med min hälsa och med vad jag äter samt tränat regelbundet. Så jag är verkligen nöjd och årens slit har gett resultat. Visst, jag är inte så snygg som jag var när jag var ung, men så är det, man blir inte yngre. Idag kommer inte tillbaka, det är dags att börja leva livet fullt ut. Med dej kanske?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Mogen kvinna söker”

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!