Tjock tjej

jag är en kåt tjock tjejHej, jag är ensam och tjock tjej och mitt självförtroende är inte på topp som du nog förstår. Det är lite trist, jag är en snäll tjej och att vara ensam är jobbigt. Jag har ett par nära vänner, annars mest ytliga vänner som jag inte umgås med. Någon pojkvän har jag aldrig haft, jag har alltid varit ganska stor och tjock och ingen vill ha en tjockis. Men sen är det också så att jag har förstått, efter att jag surfat på nätet.

Att det finns killar och män som vill ha en tjock tjej, som går igång på en stor kvinna. Så det är er jag letar efter här. Jag vill helst ha ett förhållande. Men det hittar man nog inte så lätt. Vi börjar som vänner och sen kanske det blir mer än så, gärna sex, för det har jag nästan aldrig haft. Bara några gånger och det var inte så bra, jag var typ töm och glöm på fyllan, så för mej var det ingen hitt.

Jag har en hög sexlust, jag är sugen nästan alltid, så det är lite jobbigt när ingen vill ha sex med mej. Men nu tänkte jag försöka ändra på det, har tagit ett foto på min nakna kropp. Så ser ni direkt hur jag ser ut, nåja, nästan iallafall, det är inte världens bästa bild men bättre än inget. När vi fått kontakt så kan vi snacka i videochatt så vi ser varandra live. Jag är lite blyg, men om du är en kille/man som jag trivs tillsammans med så försvinner blygheten efter ett tag. Du ska vara en framåt person som är snäll och bryr dej om mej och din ålder kvittar. Jag hoppas på tur!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Tjock tjej”

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!