Hotellnatt

kåt tjej vill ha hotellnatt med en okänd manJag är en kåt tjej som ska till Stockholm i jobbet och vill ha en skön hotellnatt med en okänd man. Nu är det så att jag är sambo och jag behöver lite spänning i vardagen. Så sex med en okänd man är riktigt spännande. Jag har aldrig varit otrogen och det känns konstigt. Men jag har beslutat mej för detta, det får bära eller brista. Du är en man som är mellan 25-40 år, bor i Stockholm och vill komma till mitt hotellrum. Vi får nog smugla in dej men det ska nog gå bra, bara det är ju spännande. Kondom är ett krav jag inte viker en tum från. Du tar med kondomer, ta med många, det lär vi behöva ;-).

Jag är rejält kåt, att tillfredsställa mej är inte det lättaste, är på gränsen till nymfoman, så du måste vara uthållig. En stor kuk är alltid trevligt, men inget krav, dock måste din kuk vara större än 15 cm. Jag ser bra ut och du ska vara en snygging, gärna vältränad och fräsch. Vi börjar med att ta en dusch tillsammans, renlighet är A och O för mej. Om du gillar att slicka fitta så får du gärna börja med det när vi är i duschen, det är så läckert. Jag kan komma flera gånger och uppvärmning i duschen är en bra början.

Du är en man som är en riktig man, du tar för dej och är inte vek. En skön hotellnatt kan det bli fler gånger, för jag är i Stockholm lite då och då i jobbet. Men det får vi se, först ska vi ses och knulla och är det bra hör jag av mej när jag är i stan nästa gång. Låter detta som något för dej? Hör då av dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!