Ta min oskuld

vill du ta min oskuld, jag är en kåt tjejJag är en tjej på 22 bast som söker en snygg och trevlig kille som kan ta min oskuld. Det är tyvärr så att jag inte haft sex än och det är så skämmigt. Jag är ju 22 och då ska man inte vara oskuld, jag skäms jättemycket. Men det är som det är och nu vill jag träffa en kille som vill hjälpa mej med mitt ”problem”. Du får gärna vara runt 30 så du är lite erfaren och vet hur man ska göra. Och du måste vara väldigt försiktig och gå sakta fram, jag vill inte stressa! Allt måste ske i min takt och du får vara snäll och respektera det.

Jag är kåt jämt och jag pillar på mej själv rätt så ofta och får lätt orgasm. Det är så jäkla skönt och jag kan bara föreställa mej hur det skulle vara om en kille tar på mej. Ibland har jag tänkt att jag ska köpa en dildo. Men jag tycker det är pinsamt så det vågar jag inte. Sen tror jag att det är bättre med en riktig kuk i min trånga fitta. Din kuk får inte vara för stor, det går nog inte då, så du ska helst ha en liten kuk.

Vill du ta min oskuld varsamt och försiktigt? Vill du bli min sexlärare? Vi ska ses några gånger tänker jag. Jag hoppas att du finns här och att du är den jag söker och jag kommer inte att ta första bästa. Man kan nog säga att jag är kräsen, det är inte vem som helst som jag vill ha sex med. Jag är en söt tjej och social och trevlig och du ska också se bra ut och vara snäll. Puzzzz 😉

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!