Par söker par

kåta par söker par för sex fyrkant och partnerbyteHejsan alla, par söker par för fyrkant och partnerbyte och sex i en enda röra. Är ni ett par som också är sugna på det så vill vi ha kontakt med er och ev. träffas i verkligheten. Vi är 38 och 40 år. Hon är helrakad, har en trång go fitta och små fina bröst. Han är också helrakad, normalt utrustad och har den skönaste kuken som finns. Båda två är bi och det måste ni också vara, annars blir det inte spontant och naturligt så som vi vill ha det. Vi har gjort detta förut och det vi främst söker är ett par att umgås regelbundet med. Så vi tänker att vi ses en helg, fixar en god middag, dricker gott och umgås. Sen sker det som sker och ingen planering utan allt sker spontant när vi alla har lust.

Ni får gärna sova över hos oss, vi har ett gästrum eller så kan vi sova alla i vår stora dubbelsäng. Vi tänker att ni också är helrakade, vi gillar att suga och slicka och utan hår blir det så mycket bättre. Vårt hus ligger ute på landet och vi har inga grannar, så på sommaren kan vi ha mysiga grillkvällar. Sex utomhus är för oss något enormt skönt, det blir en sån frihets känsla när man är utomhus. Det gillar vi, så det hade varit trevligt om vi kunde göra det tillsammans och utomhus också. Vi brukar även åka till nakenstrand på somrarna, då vill ni kanske hänga med? Dock ingen sex där, vi har inte det offentligt, lite stil får det vara.

Är ni ett par som har ett öppet sinne, så hör av er, par söker par är vår andra sexannons. Det paret vi umgicks med förut träffade vi på detta sättet också, det funkade perfekt!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!