Sexuellt förhållande

kåt tjej söker ett sexuellt förhållande med en killeJag söker ett sexuellt förhållande med en snygg och trevlig gentleman. Detta handlar om sex men jag vill att vi ska vara vänner också. Gå ut och käka och göra grejor tillsammans. Vi ska umgås men utan att blanda in känslor, det blir bara jobbigt då och jag trivs som singel. Men det är inte lätt att hitta seriösa killar, de flesta vill bara knulla och thats it. Det funkar inte för mej, jag behöver lite mer, lite mental stimulans gör att jag är bekväm. Utöver det så har man bäst sex tillsammans när man lärt känna varandra litegrann. Om någon får känslor för den andra så funkar det inte, då måste vi sluta träffas!

Du undrar kanske vem jag är och jag är usel på att beskriva mej själv. Men om jag gör ett försök, är jag en ganska alldaglig tjej, brunt långt hår. Lagom stora bröst och en skön fitta som är delvis rakad. Som person är jag väldigt öppen och jag är mej själv alltid. När det kommer till ett sexuellt förhållande så får du en kvinna som vet vad hon vill. Jag har ett öppet sinne på det sexuella planet. Att ge sej hän och njuta maximalt, det älskar jag men det måste vara med rätt sexpartner. Om du är det, det återstår att se.

Jag är 27 år singel och trivs som sagt bra med det och jag har inte lust eller tid att stadga mej just nu. Du är en singelkille från 27 år och uppåt, snäll, omtänksam och gärna snygg. Och du får inte vara en blygis, i början är det såklart ok, men när vi lärt känna varandra så vill jag inte att du är blyg. Jag gillar killar som tar för sej av livets goda, gör du det?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!