Stora bröst

sexiga naturliga stora bröstGillar du stora bröst på en snygg brunett? Då ska du läsa vidare. Jag är en kåt tjej och jag är väldigt stolt över mina bröst, men jag är mer än två bröst. Killar gillar bröst, många gillar stora bröst, men jag ser bra ut i övrigt också och jag vill få respekt för den jag är. Är väl lite blyg så jag vill inte blotta mina bröst fullt ut om man säger så. När vi får kontakt så får du se på dom, om du är en kille jag gillar, då får du ta på dom också. Att jag försöker hitta kk är nog uppenbart, en stadig kk helt enkelt. Heta dejter och sköna stunder saknar jag och jag har varit singel i några år nu. Men är inte redo för något stadigt ännu, utan trivs bra som singel.

När det kommer till sex är jag nog ganska vanlig och tänder inte på utsvävningar. Missionären, bakifrån, rida din kuk och 69an förstås, det tycker jag om. Gärna långa våta förspel, kanske med lite erotisk massage också. Knulla direkt är inte min grej, det ska vara förspel. Jag är kanske lite old fashion, men sådan är jag och jag söker en likasinnad kille. Jag är kring 25 och det är du också och du är givetvis singel som sagt. Vi ses först på någon plats där det befinner sej mycket annat folk, förslagsvis på stan någonstans. Sen tar vi det därifrån, om vi har kemi vill säga, det vet vi inte förrän vi står framför varandra. Jag är 100% seriös och förutsätter att du också är det. Sen är jag ärlig, vill jag ses igen så säger jag det och det ska du också göra. Kram.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRSugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!