Kåt kvinna

jag är en kåt kvinna som söker en man för sexJag är en kåt kvinna som söker en dito man. En man som vill ha en sexuell relation med mej, varken mer eller mindre. Jag ser bra ut, är kring 45 år och lever ensam sen en tid tillbaka och det trivs jag bra med. Detta handlar enbart om en sexuell relation, det är väldigt viktigt att du förstår detta. Naturligtvis kan vi umgås lite också, men då bara som vänner. Om någon börjar få känslor för den andra, då måste vi sluta träffas. Har testat detta förut och tyvärr har mannen i relationen fått känslor för mej och det medförde mycket problem. Så det vill jag undvika denna gången. Vill gärna göra det klart redan nu så du vet ”spelreglerna”.

Du är en fräsch man, vältränad, social och trevlig och utan problem. Rökare undanbedes, snusare är okej, vi ska inte kyssas, det gör jag bara när jag är kär. Jag är en kåt kvinna som vet mitt värde, självförtroendet är på topp, jag ser bra ut och är en lagom mogen kvinna. En het dejt i all ära, men jag särar inte på benen direkt, jag måste vara säker på du inte är en engångsligg kille. Sådana finns det nämligen gott om. Inget fel i att knulla direkt, men för mej är det inte aktuellt, bara så att du vet det.

Jag är hård men bestämd, så även i sovrummet, så en dominant kvinna ska du förstå att uppskatta. Det handlar inte om att slå och smiska, men jag vill gärna bestämma och kanske daska dej på rumpan lite lätt. Vi träffas snart tänker jag, tar en fika på stan och känner av om vi har sexuell energi och kemi. Om vi har det, då går vi vidare, see you soon my dear ;-).

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Kåt kvinna”

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!