Min sexlust

min sexlust Min sexlust har försvunnit, vad har hänt? Jag har ingen aning, det är extra sorgligt eftersom jag haft en mycket hög sexlust i hela mitt liv. Men sista året har det blivit mindre och mindre och det gör mej ledsen. Men jag får göra det bästa av situationen. Därför tänkte jag kolla om här finns en man som har tålamod och vill träffas? Jag vill jobba på detta och hoppas att lusten kommer tillbaka. Bara att ta en naken bild på mej själv var jobbigt. Förr blev jag så kåt när jag tog naken foto på mej själv, men så är det inte längre, det skrämmer mej. Jag blir på allvarligt orolig för att det är nåt fel på mej. Men det är det såklart inte, livet är väl så, det förändras när man blir äldre. Men jag ska försöka göra nåt åt det, för sex är det bästa jag vet, i alla former.

Är du en trevlig man som vill dejta och se om vi kan få igång min sexlust igen, då måste du höra av dej. Men som sagt, du måste ha tålamod och ta det i min takt. Tror vi kan hitta min lust, bara vi inte stressar fram det. Nu kanske det också kan bero på att jag inte haft sex på väldigt länge. Dels har jag inte haft lust och dels har jag arbetat väldigt mycket sista åren, kanske är det stress som gjort det?! Det slog mej nu faktiskt, för jag har varit väldigt stressad sista åren. Hör av dej så att vi kan ses och slappna av tillsammans och leta efter min försvunna sexlust. Jag vill ha tillbaka mitt kåta liv. Puss och Kram <3.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRSugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!