Helt vanlig sex

mogen kvinna vill ha helt vanlig sexÄr helt vanlig sex helt ute nuförtiden? Det verkar faktiskt så! Jag som frågar är en mogen kvinna som nyligen blivit singel efter ett antal år. När jag läser sexannonser så tycker jag det är allt möjligt konstigt som killar och tjejer söker. Det är väl modernt att ha massa udda sexuella läggningar, men sådan är inte jag, jag vill ha helt vanlig sex, inget annat. Så frågan är om det finns killar och män som tänker som jag gör? Som vill ha traditionell sex, typ som det hette förr, vaniljsex. Om du finns här, så hoppas jag att du hör av dej till mej.

Män som jag attraheras av är just riktiga män och inte de ”nya” männen som är feminina och så. Naturliga män gillar jag, man är som man är skapt, det gillar jag. Jag har inte alls haft koll på dejting och sånt eftersom jag varit i ett förhållande. Men nu när jag börjar kolla runt på sexannonser och sånt så häpnar jag. Gud vad det förändrats på dessa åren, på ett sätt är det bra, man ska ju göra det man gillar. En öppenhet sexuellt är också bra, men ibland undrar jag om det inte finns gränser för allt?!

Nåja, det är som det är, det är bara att gilla läget. Nu söker jag en man att träffa lite ibland eftersom jag behöver sex och närhet. Något förhållande vill jag inte ha nu utan jag vill vara singel ett tag. Långa förspel, mycket mys och gos och kanske kan vi laga en god middag tillsammans?! Att umgås som vänner är ett plus, om vi båda vill det. Om du tycker detta låter som något för dej, så hör av dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!