Gift mogen kvinna

jag är en kåt gift mogen kvinna som söker en kåt manHejsan, jag är en gift mogen kvinna som inte får tillräckligt med sex hemma. Maken tycker jag blivit för tjock, det säger han rakt ut, lite fräckt tycker jag. Men nu är det som det är, jag är en mullig kvinna, det håller jag med om. Dock tycker jag inte det är ok att han gör så här mot mej. Som tur är så har jag trots det ett bra självförtroende, trots allt. Jag vet att han snackar skit och jag vet också att många män tycker om en mullig kvinna. Så nu är jag på jakt efter en kåt karl som vill träffa mej och vi ska knulla så stickorna ryker, sugen?

Vi måste vara diskreta men helt ärligt, om maken får veta, så bryr jag mej föga. Han har varit så respektlös mot mej och då känner jag att jag inte behöver visa han någon respekt mot honom. Många tycker nog att jag ska skilja mej, det gör jag kanske såsmåningom, men inte just nu av olika skäl. Nog om detta, nu ska jag träffa en kåt karl!

Du är en kåt man som gillar att ha sex i sängen, sex på udda platser, sex utomhus och du är spontan. Att inte göra allt ”rätt” det gillar jag, att lira utanför boxen, det är häftigt och verkligen spännande. Så du ska inte vara en prydd man, utan du ska gilla att vara busig och spontan! Du behöver inte vara orolig för att jag vill att vi ska bli ett par. Det är jag inte redo för, jag är ju en gift mogen kvinna även om jag inte är nöjd med mitt äktenskap. Om jag skiljer mej så tror jag att jag vill vara singel ett tag, så no worries!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!