Diskreta sexträffar

kåt mogen gift kvinna söker diskreta sexträffarGift kvinna söker kåta och diskreta sexträffar med en upptagen man. Hemma blir jag inte tillfredsställd så jag får söka sex utanför äktenskapet. Ja, vad gör man, sex är något som jag måste ha ganska mycket. Får jag inte det hemma så får jag ge mej ut på jakt och det gör jag gärna även om det känns lite konstigt och ovant. Min trista grå vardag behöver piggas upp lite och att vänsterprassla är riktigt upphetsande. Speciellt om du också är upptagen, då får vi ha sex på udda platser och det är riktigt häftigt. Frågan är om det finns någon man som jag vill träffa?

Du är seriös i detta och du är upptagen, sambo eller gift, spelar ingen roll, bara du också är upptagen. Jag tror det är vettigt för då spelar vi på samma planhalva och förstår båda vikten av att det ska vara diskret sexträffar! Ingen mer än du och jag får veta om detta, det är vår hemlighet, okej???

Jag är en slank mogen kvinna i mina bästa år. Min kropp är sexig, mina bröst är lagom stora och jag har en hårig mogen fitta. Om du inte gillar att jag är orakad mellan benen så kan jag raka mej om du vill det. Jag har gjort det förut och det är skönt, men jag vet också att många män tycker om en hårig buske. Så jag låter dej bestämma det, om det är någon som svarar mej vill säga. Det återstår att se, nu väntar jag på ditt svar, så vad väntar du på???

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Diskreta sexträffar”

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!