Dominant man sökes

ung kåt tjej söker en dominant manSå här är det, jag är en kåt tjej på 22 år och jag söker en dominant man. Du får gärna vara äldre och du måste vara erfaren när det kommer till dominanta lekar i sängen. Själv är jag tyvärr helt oerfaren på området och har aldrig fått förmånen att ha hård sex. Men det är något som jag vill prova och som jag har fantiserat om en längre tid. Men de killar jag träffat (inte så många) har inte alls haft den läggningen. Så jag provar att söka kåta äldre dominanta män här, men du får inte vara äldre än 50 år!! Helst inte över 40 men jag tänker att det kanske inte är så lätt att hitta en dominant man som är yngre?! Så därför vill jag utöka åldersspannet. Jag har ingen aning om detta funkar, men jag gör ett försök.

Jag ser bra ut, har en sexig rumpa (som du kan se) som vill ha smisk. Ibland är jag väldigt olydig och måste fostras så jag blir lydig och snäll igen. Lite så känner jag och jag tror att du kan sätta mej på plats, vänligt men mycket bestämt. Vi ska ha vanlig sex till en början, för jag måste lära känna dej lite innan vi börjar med lite hårdare tag. Annars tror jag inte att jag kan slappna av och njuta fullt ut, fattar du va jag menar?!

Eftersom du helst ska vara lite äldre så måste du vara ungdomlig och vara fräsch. Gamla gubbar gillar jag naturligtvis inte, men det finns säkert någon yngre dominant man här, eller!? Något stadigt förhållande ska vi inte ha, men vi blir kanske knullkompisar om allt funkar bra mellan oss. Är du mannen jag vill träffa och busa med?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!