Blind date

kåt tjej vill ha en blind date med en killeTjenare, jag är en trevlig tjej och jag vill ha en blind date med en trevlig kille. Idag är alla så fixerade vid utseendet och de flesta ser inte till det inre. Själv är jag ganska trött på det. Jag vet att både utsidan och insidan måste vara fina för att jag ska fastna för en kille. För mej är det en självklarhet, men så är det inte för alla. Nu vill jag dejta en kille för en längre relation och tänker att detta är ett bra sätt.

Vi börjar med att snacka på nätet och vi lär känna varandra så gott det går när man skriver på nätet. Vi kan snacka i telefon också så klart, men utan video, för vi ska inte avslöja hur vi ser ut innan vi ses. Om vi har mycket gemensamt och om vi trivs i varandras sällskap så långt så bestämmer vi en dag och tid när vi träffas i verkligheten. Det är riktigt spännande med en blind date tycker jag, tycker inte du också det?!

Jag har valt att lägga in en väldigt neutral men lite naken bild här, sex gillar jag ju, så därför en nakenbild. Vår dejt irl tycker jag ska vara någonstans där det rör sej andra människor. Tex. något café eller en restaurang, det får vi bestämma tillsammans. Helst vill jag ha en stadig relation men om det inte blir det, så kanske det blir något annat. Jag är öppen för vänskap, ett kk förhållande eller något annat, vi får se vad det blir. Det är helt omöjligt att på förhand säga det, allt handlar om kemi och attraktion. Är du sugen på att chansa och ha en blind date med mej?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Blind date”

  1. Hej hur mår du jag letar en kvinna jag ska träffa vilket dag hon vill jag bor i Stockholm Södermalm jag är bor ensam jag är 36 år gammal jag jobbar jag träning jag är stark kille i sängen så jag väntar på samtalen puss puss

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!