Yngre kille sökes

mogen kvinna yngre kille sökesHej, jag är en mogen kvinna på 43 år, ensamstående och nu är det dags, yngre kille sökes! Detta handlar inte om något annat än sex, så sexträffar. Eftersom vi inte ska bli kompisar eller ens lära känna varandra så är det helt onödigt att sitta och snacka online. Jag vill alltså träffas ganska direkt efter att vi fått kontakt, utan en massa snack, mer än det praktiska. För att vi ska ses irl så har jag lite krav. Först och främst så ska du skicka ett par bilder på dej (med kläder såklart) och du får bilder på mej. Om vi båda gillar vad vi ser, så ska vi köra ett videosamtal, även här MED kläderna på.

Nu vet jag att det är skitsvårt att veta om vi har kemi eller inte, men det är bättre än inget. Om allt känns bra fortfarande för oss båda, då bestämmer vi tid och plats där vi ses. Ännu ett krav, jag ligger inte på första träffen, då ska vi känna av kemin face to face. Om allt fortfarande är okej för oss båda, då ska vi gå hem till mej.

Sen vad som händer där det förstår du nog. Jag vill inte gå hem till dej, jag känner mej tryggare hemma. När jag lärt känna dej lite, så kan vi träffas hos dej också! Som sagt, yngre kille sökes och det innebär att du är max 30 och minst 18, så nu vet du det. Jag går igång på yngre killar, ni är hårda snabbt efter att ni kommit och det gillar jag. Min sexlust är extrem, bara så att du vet det! Ung, kåt och fräsch och gillar en mogen kvinna? Hör av dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Yngre kille sökes”

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!