Vuxendejt

ung tjej vill ha en vuxendejtHej svejs, det är bara lilla jag och jag vill ha en vuxendejt med en vuxen kille. Är så jäkla trött på yngre killar, dom fattar inte hur en tjej ska tas om hand. Varken i eller utanför sängen och det är så trist och nu vill jag träffa en kille som är litemer vuxen. Jag vill gärna ha en riktig dejt, inte för kärlek då, utan en het dejt, utan krav. Någon pojkvän är jag alltså inte ute efter, jag trivs alldeles för bra med singellivet. Men lite mer respekt och lite mer mystik och vill jag ha så en vuxendejt är det jag vill ha nu!

Jag tänker mej att vi snackar lite på nätet, känns allt bra så träffas vi över en fika och kollar av kemin. Om allt fortfarande känns bra så vill jag att vi bestämmer en dag när vi ska ha vår dejt. Vi träffas på dagen och hittar på något kul, kanske tar vi en promenad, eller vad som helst. Sen går vi båda hem och duschar och gör oss iordning och sen går vi ut och äter en god middag. Sen efter det kanske vi går på någon bar och tar en drink eller går på bio. För att avsluta kvällen på ett hotellrum som vi har bokat, det känns bra att vara på neutral plats. Nu får vi planera något riktigt trevligt tillsammans, detta var typ ett förslag.

Du som hör av dej ska vara äldre men inte gubbig. Du ska vara ungdomlig både till utseende och ditt sätt att vara. Själv är jag 21 och ser väl ganska ok ut, varken snygg eller ful. Jag är social och har lätt för att prata med nya människor och ser det som en utmaning. Är du sugen på att träffas?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!