Tjock och kåt

tjock och kåt kvinnaÄr jag attraktiv som jag är, eller inte? Tjock och kåt och också väldigt ensam men det är som det är. Men det finns kanske nån trevlig man som gillar oss lite större kvinnor? Nu är jag inte jättetjock, men jag har en rejält stor rumpa, jag är lite mindre på överkroppen. Mina bröst är rätt så stora också, inga gigantiska bröst, men jag har C-kupa. Så vet du ungefär hur jag ser ut kroppsligt. Sen om du tycker att jag är sexig eller inte är upp till dej. Jag själv är väl inte nöjd, tycker jag ska gå ner några kilo. Men sånt är livet, det är som det är, bara att gilla läget och göra det bästa av det.

Det jag söker här är en trevlig man som gillar mej precis som jag är, tjock och kåt! Det är hemskt att ha en hög sexlust när man inte har en partner. Nu är det först och främst sex jag söker, men även en vän, sen om det blir något mer är det bara en bonus. Men det är inget jag förväntar mej eller söker. Ensamheten är ganska jobbig, även om jag har väninnor som jag träffar ibland. Det är ändå inte samma som att träffa en man, tror du förstår hur jag menar.

Mina intressen är att försöka vara så aktiv som möjligt, gärna ute i naturen. Gym går jag inte på, alla tittar på mej, det är så pinsamt. Sen gillar jag att läsa, resa och mitt jobb trivs jag utmärkt med. Det är helt okej om du också är lite stor och kraftig, men inte för mycket. Vi kanske kan motionera tillsammans? Ska vi bli knullkompisar? Kram från ensamma mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Tjock och kåt”

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!