Söker kåta träffar dagtid

gift kvinna söker kåta träffar dagtidJag är en gift kvinna och jag behöver mer sex och söker nu kåta träffar dagtid. Inget annat är aktuellt, jag är en kåt hemmafru med en make som inte alls tar hand om mej. Iallafall inte på det sexuella planet, vårt sexliv är sen länge helt dött. Tråkigt men det är så som det är, jag har försökt att få det att fungera, men utan resultat. Därför har jag nu bestämt mej för att vara otrogen och söka sex på annat håll. Då jag inte vill skilja mej så är detta den enda lösningen. Jag är som sagt hemma på dagarna och det är då vi ska ses. Inte hemma hos oss, åtminstone inte förrän jag lärt känna dej och kan lita på dej. Sen kan det finnas dagar då det är möjligt att vi kan ses hemma hos mej.

Jag är en gift mogen kvinna i mina bästa år, över fyrtio och under femtio. Exakt ålder spelar mindre roll, detsamma gäller för dej, åldern är som bekant bara en siffra. Du är en kåt man som gillar en kåt kvinna, jag är helrakad och det vill jag att du också är. Långa förspel och mycket slick och sug älskar jag. Jag älskar att suga kuk och att knulla i alla möjliga ställningar, det enda jag inte gör är och tar den i röven. Män har en förmåga att vilja pilla i rövhålet, men mitt ger du tusan i. Om du också är gift så är det ett plus, då förstår du vikten av att vara diskret och behålla våra sexträffar för dej själv. Du får gärna vara välutrustad men inget krav. Ses vi snart och tar en fika och känna av kemin. Så att vi kan börja vårt äventyr med kåta träffar dagtid!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Söker kåta träffar dagtid”

  1. Hej du verkar het som bara den hoppas du bor i Närke trakten för då kanske vi kan få till något hel mysigt är en 65 årig pensionerad man som kan ha mysigt med dig på dagarna om du vill. Heta kyssar i massor samt en het bamse kram

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!