Sköna sensuella dejter

kåt kvinna söker sköna sexuella dejter med en kåt manJag är en kvinna som är så trött på pang på, in, ut och sprut. Jag söker sköna sensuella dejter med en och samma man, alltså återkommande träffar. Det ska knullas med finess om man säger så. Långa förspel, kanske erotisk massage med en skön massage olja. Vi ska dra ut på orgasmen så långt det bara går, det blir en helt annan njutning då. När jag har one night stands, vilket jag inte har så ofta, men när det väl händer, då är det över så fort. Det blir inte så mycket njutning, det går så fort och det ger mej inte så mycket. Frågan är om det finns en kille här som också vill ha sköna sensuella dejter?

Givetvis är jag singel och det ska du också vara. Sen hur gammal du är och hur gammal jag är, det spelar inte så stor roll, så länge du är över 25 år och inte äldre än 50 år. Jag tror inte att jag vill ha något seriöst förhållande, det är iallafall inte det jag söker nu. Men om vi skulle klicka på det känslomässiga planet så kör vi på det. Vem säger nej till kärleken, inte jag iallafall. Men som sagt, det är inte det jag söker här.

Du är hyffast utrustad, gärna rakad, gillar när det är slätt och mjukt. Du är vän av tvål och vatten, alltså ren och fräsch! En dusch innan är ett måste för mej, så varför inte duscha tillsammans?! Jag ser helt ok ut, kanske inte världens snyggaste kvinna, men jag duger nog och jag är mjuk och kramgo. Om allt funkar bra så vill jag träffas regelbundet, kanske nån gång i veckan eller så. Lite beroende på hur nära varandra vi bor! Finns du här?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!