Kåta träffar

kvinna söker kåta träffarKåta träffar med en gift/upptagen man är vad jag söker! Jag är en sexig och kåt tjej som inte kan få nog av sex. Därför söker jag nu gifta eller upptagna män för sköna sexträffar och heta dejter. Grejen med att jag söker män som är upptagna är att jag inte pallar med tjatet om att bli ett par. Det låter kanske kaxigt, men jag ser jäkligt bra ut men jag vill inte ha pojkvän och stadga mej. Kåt är jag och sex behöver jag, alla behöver sex ofta eller mindre ofta.

För min del så behöver jag det ofta, det är därför jag känner att jag behöver träffa några olika. När man är upptagen så kan man inte komma ifrån alltid därför måste jag gardera mej så jag inte står utan sex. Tror du fattar vad jag menar och du behöver inte vara sotis, du har ju din fru/sambo! Jag tar för mej av livets goda, det anser jag inte är något fel och detta är mitt liv och jag gör vad jag vill.

Män i alla åldrar kan höra av sej, nåja, kanske inte över 60 år men alla ni andra. Det enda krav jag har är att du är upptagen och att du är hel och ren. Eftersom jag ska knulla flera stycken olika män så är kondom ett krav! Första dejten sker på hotell och vi delar på kostnaden för rummet. Sen, om jag känner mej trygg med dej så får du komma hem till mej, men det får vi se. Vi kvinnor måste vara försiktiga, det finns så mycket konstigt folk nuförtiden. Återigen, kåta träffar, det är vad jag söker, inget annat, puss och kram, vi ses snart!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Kåta träffar”

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!