Dejtingsugen tjej här!

dejtingsugen tjej söker het dejtTjenare alla snygga killar, jag är en dejtingsugen tjej som vill dejta schyssta killar. Detta med att dejta online är lite spännande, för jag behöver inte det men jag måste testa. Jag ser bra ut och har inga som helst problem att få killar. Hoppas det är ok att jag skryter lite hehe. Men det är inte fel att ha ett bra självförtroende, det är faktiskt grunden för att lyckas i mångt och mycket. Nu är jag inte desperat, nu söker jag inget specifikt, utan en helt vanlig dejt. Sen vad som händer eller inte händer, det får vi se, jag avskyr att planera. Det blir ändå inte som man tänkt sej, men dejtingsugen, det är jag ;-).

Att bara flyta med i livet är min melodi, det tror jag mycket på och livet styr oss dit det är meningen vi ska gå. Sen om det är så eller inte. Det har jag ingen aning om men för mej känns det bra att leva så. Som person är jag rätt så laid back, tar dagen som den kommer och njuter av livet. Nya vänner är aldrig fel, inte spontan sex heller, det blir som det blir. Så länge vi har kul och trivs i varandras sällskap så är det bra tycker jag. Sen vad vi gör spelar inte så stor roll.

I övrigt är jag singel (såklart) och har ett bra liv med jobb, vänner, hobbies, träning osv. Så inga konstigheter och inga problem, detsamma gäller dej! Om det blir något mer än vänskap och/eller sex mellan oss, det återstår att se. Tror inte på att söka efter kärleken, den dyker upp när det är meningen! Sugen på att träffas, en valig dejt eller en het dejt, det återstår att se!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!