Bisexuell man

bisexuell man sökes av ett kåt parJag är en kvinna och jag har en bisexuell man och nu vill jag överraska honom. Så därför söker jag en man som vill träffa oss båda två och det handlar om sex. Om allt funkar bra mellan oss så vill vi umgås som vänner också. Ibland träffas du och min man och ibland ses vi alla tre och ibland ses bara du och jag. Det beror på hur allt funkar, men tanken är att vi ska ha ett fritt förhållande mellan oss tre. Då vi är säkra på våra känslor och det inte förekommer någon svartsjuka så tror jag att detta är helt perfekt för oss.

Dessutom kommer min man att bli otroligt glatt överraskad när jag hittat en man till oss. Så det är du och jag som ska träffas till en början, vi ska ta en fika på stan och snacka lite. Sen får vi ta allt eftersom och när jag hittat rätt man så kommer jag att arrangera en trevlig middag hemma för oss tre. Resten får komma naturligt och när vi alla är redo. Min man har en skön kuk som är grov och sprutar mycket. Jag ser helt okej ut och vi ser ut som folk gör mest, varken mer eller mindre. Vi är båda runt 35 och vi ser helst att du är i vår ålder.

Sex tycker vi mycket om och när det kommer till sex är vi mycket fria och spontana. Det underlättar om du inte är blyg och är mer som vi, men till en början så är vi nog alla lite blyga. Men när vi lärt känna varandra så tror vi att allt blir hur bra som helst. Du är en bisexuell man och du gillar att ha mycket sex och vill ha en trekant!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Bisexuell man”

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!