Trött på singellivet

kåt tjej är trött på singellivet, söker pojkvänJag är så fruktansvärt trött på singellivet, jag vill ha en pojkvän NU!! Men det är lättare sagt än gjort, att bli kär är bara det svårt, för mej iallafall. Så jag tänkte jag skulle kolla läget och se om här finns en trevlig kille som vill ses. Det blir ingen het dejt, det funkar inte för mej, jag ligger inte med okända, så det blir en helt vanlig dejt. Jag har också bestämt mej för att inte ligga första gångerna vi ses, det är inte så man skaffar pojkvän. De flesta killar tycker att tjejer som ligger direkt är slampor och jag är ingen slampa. Nu undrar du kanske varför jag skriver min kontaktannons här. Jo, det är för att jag vill träffa en likasinnad kille, en kille som också gillar sex väldigt mycket, finns du här?

Kärlek vid första ögonkastet finns, ingen tvekan om det. Men jag tror att kärleken växer fram, men visst, man känner nåt direkt när man träffas. Men vi får se vad det blir när vi ses irl. Kanske klickar det direkt eller så känner vi bara att vi måste träffas igen och lära känna varandra. Vi planerar inget utan tar allt som det kommer och tar det i lugn takt. Som sagt, sex är viktigt för mej så för att ett förhållande ska funka så måste sexet vara bra, det måste vara ofta. Och gärna spontant, lite här och där, om du förstår?!

Jag är 27 och du är mellan 27-35 år och du är öppen för ett förhållande, ett seriöst förhållande. Jag har haft knullkompisar och det var bra, men nu vill jag ha en pojkvän, jag är så trött på singellivet som sagt. Det är så mysigt att vara två, vill du träffa mej och lära känna mej? Puss & Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Trött på singellivet”

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!