Stora tuttar

tjej med stora tuttarStora tuttar har jag men det är väl också allt vad gäller fördelaktigt utseende. Jag är singel och rätt ensam och nu söker jag en kille att träffa. Om det blir ett förhållande eller om det bara blir sex, det får vi se, jag har inte så stora förhoppningar. Förlåt, men jag är ganska negativ och tror inte på att någon kille vill vara med mej.

Självförtroendet är inte på topp om man säger så, men jag försöker träffa någon, går det så går det. Har tagit mej i kragen nu och försöker göra nåt åt min situation, men det återstår att se om någon hör av sej. De flesta killarna vill ha snygga och söta tjejer som är perfekta, inte många vill ha en grå ful mus som mej.

Men jag hoppas att någon trevlig och seriös kille hör av sej. Gillar du stora tuttar och inte har så stora krav på resten av mitt utseende så hoppas jag att du hör av dej. Jag har en bra personlighet, det är väl värt något?! Nu är det också så att jag själv har inga stora krav på dej. Förutom att du ska vara 100% seriös i detta och att du är en snäll kille. Var inte dum mot mej och driv inte med mej bara för att jag är ful. Tänk på att jag är ensam och har svårt att få kontakt med nya människor. Nu tar jag tag i mitt liv och försöker, så snälla, var snäll mot mej.

Känner du att du vill ses? Hör då av dej så vi kan börja prata och sen träffas i verkligheten om vi båda vill det. Sexträffar eller mer är det jag letar efter här och nu. Puss och kram från mej till dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!