Stor tjej

jag är en stor tjej som vill dejta en killeSå här är det, jag är en stor tjej och jag har svårt att hitta killar som gillar mej för den jag är. Så nu vill jag försöka hitta en kille som gillar en tjej som är modell större. Jag är ganska ensam också och vill gärna ha lite sällskap. Så det är inte bara sex jag söker, även om det är ok om vi inte fattar tycke för varandra. Det enda jag vill är att du är ärlig. Om du bara vill ses och ha sex, så snälla, säg det, jag respekterar det, jag vill ju också ha sex. Men om det blir något mer så blir jag såklart glad, men var ärlig mot mej, det är det minsta jag kräver. Okej?

Jag har varit singel ganska länge, sist jag hade ett förhållande så varade det i flera år. Tyvärr var han otrogen så jag gjorde slut och sedan dess har jag varit ensam. Om jag ska vara ärlig, vilket jag alltid är, så har jag inte haft sex sedan dess. Så det är lite jobbigt, även om jag på något konstigt sätt har börjat vänja mej. Visst pillar jag på mej själv ibland, men det blir inte så ofta. Om jag gör det så tror jag att jag kommer att sakna sex ännu mer, så därför låter jag bli.

Det sägs att det finns någon för alla, så det är det jag hoppas på. Även om jag är en stor tjej så är jag väldigt trevlig och jag vill inte vara ensam mer. Det har tagit ett tag att våga skriva denna sexannonsen. Så nu hoppas jag att någon kille hör av sej, jag vet att ni killar som gillar stora tjejer finns, men frågan är vart ni finns? Här kanske????

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!