Ska vi ha en het hotellnatt?

sambo tjej söker kåt man för het hotellnattHej, jag är en sambotjej som behöver piggas upp och söker en man för en het hotellnatt. Det är helt ok om du också är upptagen, jag behöver spänning, vem gör inte det lixom!? Jag är inte så gammal, runt trettio och det ska du också vara eller lite äldre, det är ok också. Detta handlar om sex och spänning och inget annat, vi ska inte bli kompisar. Vi börjar att snacka lite på nätet, byter foto och snackar i videosamtal om vi båda är nöjda efter vi bytt foto. Sen bestämmer vi dag och tid och bokar ett hotellrum, vi delar givetvis på kostnaden för rummet.

Sen har vi en het hotellnatt tillsammans och om vi båda är supernöjda med första sexdejten. Tja, då kanske vi kan ses någon gång igen? Det där med spänningen i sexlivet när man är i ett förhållande är ju som det är. Efter några år blir det inte så spännande längre, det är väl naturligt skulle jag tro. Men bara för att sexlivet inte är lika spännande så kan man inte separera från sin partner. Man kan pigga upp sexlivet på detta sättet, genom att vara otrogen och göra något nytt. Nu är jag iofs inte för otrohet men ibland tror jag att det kan vara positivt.

Du tycker om all sorts sex och bangar inte för att pröva nytt i sängen. Det finns så mycket man kan göra och så mycket skönt, så varför inte köra så det ryker! Man lever bara en gång och det är nu. Jag är en öppen tjej som gillar att prata om sex och gör det mer än gärna. Du är en fräsch man, max 50 år och kåt och sugen och nyfiken!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!