Sexuell relation

kåt kvinna söker sexuell relationHallå där! Här finns en kåt kvinna som söker en sexuell relation med en trevlig man. Du är kåt som jag, du gillar att hitta på bus i sovrummet och utanför sovrummet. Utomhus, inomhus, i bilen, , i skogen, i provhytten och tja, name it, var som helst, det är så häftigt. Jag har blivit extra busig på ”äldre dar”, det där lät väl nåt *asg*. Så gammal är jag inte, men har fyllt fyrtio men är som pånyttfödd inom det sexuella. Att göra saker som är ”förbjudna” är bara spännande, eggande och så förbannat upphetsande.

Dock är det svår att hitta en likasinnad man, så därför söker jag här i en sexannons. Tror det är störst chans att jag får svar från ”rätt” man. Du är oblyg, modig och vill leva livet fullt ut och du vill ha en sexuell relation med mej. Lite umgänge som vänner lär det också bli eftersom vi ska hitta på så mycket olika saker tillsammans. Även om jag gillar att göra lite udda saker så är jag trots det en respektabel men sexig kvinna. Att man ens ska behöva ursäkta sej, det är besynnerligt, men så är det i dagens ”perfekta” samhälle. Jag passar kanske inte in riktigt, men vem bryr sej. Att leva varje dag som det vore den sista, det är min melodi, för man vet aldrig vad som väntar runt hörnet.

Är du en man som i mångt och mycket resonerar som jag gör? En man som är snygg, fräsch och kan föra sej i alla sammanhang? Då tycker jag att du ska höra av dej så att vi kan ta en kaffe ihop och snacka lite och sen ser vi vad som händer. Inget är givet förrän vi träffats face to face!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!