Kravlös sex

kåt kvinna söker kravlös sexNyskild, kvinna, 45 år, icke vacker, jag söker kravlös sex med en och samma man. Efter separationen så har jag inte haft någon sexpartner eller ens någon het dejt med en man. Men jag har väl behövt tiden för att repa mej, även om det var jag som valde separationen. Nåväl, nog om det. Som du nog förstår så är det rätt så öde på sexfronten och har varit ett tag. Så därför tänkte jag testa en sexannons, det verkar ju funka för andra, så varför inte?! Jag vill inte träffa flera olika män, en räcker gott till mej, men vad vill jag ha för man? Det är så svårt att veta, jag tror jag vet det när jag står framför dej.

Visst vill jag ha en snygging, men med mitt utseende tror jag inte att jag kan vara kräsen. Lite kanske, för jag är inte helful men långt ifrån snygg om man säger så. Möjligen är det några få som ser mej som helt okej utseendemässigt men det är nog inte många. Men, ett stort men, jag måste attraheras av dej och jag tar inte vem som helst. Har vi ingen kemi så funkar det inte, tror att du håller med. Kemin kan man bara känna av när man står framför varandra, öga mot öga. Så därför vill jag dejta och se vad som händer, dejter utan krav och förväntningar.

Då jag arbetar på vardagarna så är det bäst att ses på helgen, då är jag utvilad och pigg. Det blir lite roligare då, så känner jag, iallafall inför första dejten. Sen kan vi ses på vardagarna också om vi vill det. Men jag vill inte planera för mycket här och nu, vi måste först träffas. Sugen på en het dejt och sen kravlös sex?!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Kravlös sex”

Lämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!