Kåt och blyg tjej

kåt och blyg tjej söker en trevlig killeHej, jag är en kåt och blyg tjej som inte ser så bra ut. Jag är singel, såklart, ingen kille vill bli tillsammans med mej och jag vågar inte ta första steget. Så det är lite moment 22, jag är blyg och ser inte bra ut. Men nu letar jag inte efter en pojkvän, även om det hade varit trevligt om jag träffat nån. Det jag söker är en trevlig kille som vill träffas som vänner och kanske blir det mer. Sex gillar jag, annars hade jag inte skrivit min sexannons här, men jag är inte den som ligger bara för att ligga. Lite självbevarelsedrift har jag och även om jag saknar sex massor så är jag inte desperat. Tror du förstår vad jag menar?!

Är du en trevlig kille som vill träffas och se vad som händer, antingen blir vi vänner eller så blir det mer. Att planera har jag slutat med, det blir som det blir. Nu vill jag prova detta och hoppas på svar åtminstone från någon, annars ger jag nog upp. Tror du fattar att du måste vara en framåt kille, jag är för blyg för att ta första steget. Iofs så gör jag det med denna kontaktannonsen, så jag är en bit på väg. Sex som sagt, det är mysigt och skönt, men också kramar och pussar. Jag saknar någon att mysa med och hoppas att du finns här, du kille som accepterar mej som jag är. Och som jag blir attraherad av och vill mer än kramas med, finns du här?

Jag är en kåt och blyg tjej som är runt 30 år och jag tror du är däromkring också. Att du är renlig, snäll och 100% seriös i detta utgår jag från! Är du redo att ses irl ganska snart, är du det?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!