Jag saknar sex

singelkvinna saknar sex och närhetHej alla trevliga, jag saknar sex och närhet med en trevlig man, men jag vill fortsätta vara singel. Vem är jag? Jo, en mullig tjej som är rätt så ensam, men trots det är det bara sex och närhet jag vill ha. Just nu har jag mycke att göra med jobb och annat, så jag har inte tid att stadga mej. Sen tror jag inte det är så många män som vill dejta seriöst med mej, jag ser inte bra ut och är överviktig. Så jag inser verkligheten och respekterar den. Men samtidigt så saknar jag sex och närhet, mysiga kramar och härlig sex. Som singelkvinna med ett utseende som inte attraherar många män, så är det svårt att hitta någon. Men det innebär inte att jag är desperat, jag har inte sex med vem som helst!!

Min ålder är strax över 30, mitt liv är helt okej, men vill ha någon att träffa ibland men inte alltför ofta. Kanske oftare om vi båda vill det och har tid för sköna sexträffar lite oftare. Men det får vi se, jag måste börja någonstans och en sexannons är ju en bra början, eller!? Eftersom vi inte ska träffas så ofta så gör det inget om vi bor långt ifrån varandra. Sköna träffar över en helg funkar bra också ju. Du är i min ålder, men just åldern är inte det viktigaste, jag kan inte ha några direkta krav heller. Att du är seriös i detta förutsätter jag, var schysst och driv inte med mej. Det är bara onödigt, för gillar du inte vad du ser så är det ingen mening att vi snackar.

Hör av dej så skriver vi lite med varandra, byter bilder och ev. så snackar vi i videosamtal innan vi träffas irl. Sugen på att ses?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på att sexchatta live? Registrera dej gratis och kom igång direkt!